Direct mailing met respons

Nood aan veel respons via mail of per post? Met een uitgekiend en gepersonaliseerd concept sturen wij een direct mailing uit naar jouw (potentiële) klanten.

Waarom een direct mail efficiënt is

De overvloed aan informatie en de grote hoeveelheid reclameboodschappen online en offline, zorgen er vaak voor dat jouw boodschap verloren gaat. Kiezen voor een direct mailing, is kiezen voor efficiëntie. De respons is niet alleen hoger, ook de kosten zijn vaak veel lager dan een onpersoonlijke reclamecampagne met alle toeters en bellen. Misschien wil je wel gewoon een nieuwsbrief uitsturen of een openingsweekend aankondigen? Masters communication schrijft, ontwerpt, personaliseert en verstuurt jouw direct mailing met de grootste zorg, zowel per post als via mail, in grote én kleine oplages.

Een goede direct mailing versturen is geen evidentie

Een uitgekiend en gepersonaliseerd concept werkt het best. Belangrijk is wel om de juiste boodschap te brengen. Denk daar dus goed over na. Wil je meer verkopen of eerder meer bezoekers voor een evenement? Een aangepaste call to action is daarbij cruciaal. Wij denken met je mee zodat je betaalbaar en gecontroleerd een bepaalde groep ontvangers benadert met jouw boodschap.

Vraag een offerte aan.CTA - Home

Masters communication wérkt. En we doen dat samen met jou.