Radio- en TV-Reclame

Wij schrijven niet alleen het scenario, maar zoeken ook de juiste stem(men) en zorgen voor de studio-opname. Ook de inplanning, het uitzendschema en de boeking kan u aan ons toevertrouwen. U kunt kiezen voor regionale reclame op bv. Nostalgie of op Radio 2. Deze zenders bieden zendtijd per provincie aan. Of tenzij u nationaal wenst te gaan uiteraard. We bekijken het graag samen met u.

Scenario van de radiospot

Een opendeurdag of de opening van een nieuwe zaak in het vooruitzicht? Kondig het aan op de radio en je zal zien dat je boodschap een enorm bereik krijgt. Want radio is overal. In de huiskamer, in de wagen én op het werk. Bijna elke Belg luistert dagelijks naar de radio. Bovendien is radio hét instrument bij uitstek om naamsbekendheid te genereren. Masters communication denkt na over een auditief merk en schrijft het volledige scenario uit, zodat jouw radiospot meteen als muziek in de oren klinkt bij (potentiële) klanten.

Regionale of nationale radio

Naast het scenario gaan wij op zoek naar de juiste stemmen voor de radiospot. Wij zoeken de juiste opnamestudio, verzorgen het uitzendschema en boeken de radiospot in op een regionale of nationale radiozender. Masters communication neemt de volledige opvolging op zich, zorgt ervoor dat de radioreclame werkt en meet de geboekte resultaten.

Ik wil een radiospot.


CTA - Home

Masters communication wérkt. En we doen dat samen met jou.