Een webdesign voor meer websiteverkeer en leads

Een goed scorende website waar je bezoekers echt mee raakt. Masters communication luistert naar jouw idee en werkt een website uit die doet wat hij moet doen. Met oog voor SEO (search engine optimization) en Google Analytics, volgen wij op hoe goed de website scoort bij jouw doelpubliek. Jouw site zal niet alleen zijn doel bereiken, hij zal ook aantrekkelijk zijn voor bezoekers. Daarvoor grijpen wij elke opportuniteit met beide handen en ontwikkelen een professioneel webdesign.

Onze Joomla of Drupal websites zijn volledig mobielvriendelijk: ze worden even goed weergegeven op desktop, tablet als smartphone. Steeds een cms-opleiding inbegrepen in ons kantoor op XL-scherm. We maken voor u een Joomla CMS-handleiding op maat, zodat u zelf uw website kan beheren, updaten en onderhouden. Geen onderhoudscontract nodig. We bekijken uw Joomla aanpasbare website door de ogen van een reclamebureau, en niet door de ogen van een programmeur. Dat is een heel andere invalshoek. Uw site zal niet alleen heel aantrekkelijk ogen voor de bezoekers, maar zal ook zijn doel bereiken.

Vraag een webdemo aan.


Responsive websites met een professioneel webdesign

Wanneer wij als webdesigners een website aanmaken, houden wij steeds rekening met de responsiviteit. Responsive webdesign betekent dat de website mobielvriendelijk is en  op elk toestel en scherm goed wordt weergegeven. Wij werken met Joomla of Drupal en voorzien altijd een CMS-handleiding op maat, zodat je zelf je website kunt beheren.

Een designer met oog voor detail

Op zoek naar een scorende website waarop de aanvragen binnenstromen? Dan komt het vaak aan op details. Een duidelijke call-to-action, heldere teksten, sprekende beelden en opvallende kleuren. Met oog voor detail ontwikkelen wij als webdesigners een website die volledig mobielvriendelijk is.

Neem contact met ons op.


Webshop

Uw product altijd bereikbaar voor jouw klanten! Onze webwinkels zijn volledig responsive. Ze worden optimaal weergegeven op alle apparaten. U kan zelf uw producten eenvoudig beheren en er zijn meerdere talen mogelijk. Je hebt de keuze in betaalmethoden en allerhande koppelingen.


Website met aparte productdatabase

Wens je naast de algemene bedrijfsvoorstelling ook de producten zelf met elk van hun eigenschappen op te nemen in de website dan voorzien we daarvoor een aparte productdatabase.

 

We maken zoveel categorieën aan als er productsoorten zijn en vullen die dan op met de producten en hun bijhorende eigenschappen. Vooraf gedefinieerde invulvelden voor elk product, met ruimte voor productfoto’s en/of filmpje en pdf maken de website makkelijk te onderhouden en zeer overzichtelijk! Een nieuw product voeg je later gewoon toe aan een productcategorie. Geef gewoon de producteigenschappen in, laad één of meerdere productfoto’s op en link er een pdf-productfolder aan. Het nieuw product staat onmiddellijk online.


Referenties zelf aanpasbare websites


CTA - Home

Masters communication wérkt. En we doen dat samen met jou.