To sleep or not to sleep?

Brochure

Al sinds 1961 maakt onze klant Peignora nachtkledij en kamerjassen voor dames en heren. Ze leveren rechtstreeks aan de winkeliers. Om hun nieuwe collecties 20/21 voor te stellen, hebben wij voor hen een mooie, tastbare brochure gemaakt. Dat is de kracht van print: je ziét het. Voelt het. En er gaat niks boven de geur van vers papier.

Fotografie

Een pyjama moet je om het lijf gegoten zitten. Als we de winter- en de zomercollectie voor Peignora shooten, huren we dan ook altijd professionele modellen in. En we zorgen voor unieke, toepasselijke locaties. De goeie sfeer creëren, daar gaat het om. Bij Peignora is het voortaan altijd zondagochtend.

Een product koop je pas als je denkt dat het echt iets voor jou is. We tonen geen pyjama’s, we tonen jou in die pyjama.

Postkaart

Klein formaat drukwerk: handig om mee te nemen of om op te sturen in een direct mail. Kwestie van altijd top-of-mind te blijven. Zéker wanneer – in dit geval – het aankoopseizoen voor de nieuwe wintercollectie voor de deur staat.

Website

De nieuwe website van Peignora is tweetalig, responsive, informatief en photo-driven. Met andere woorden: we zeggen veel met beeld. Tegen het juiste doelpubliek: de winkeliers die bij Peignora afnemen. www.peignora.be