Elke KMO een web(shop)

Een webshop kan zeker ook voor jouw product of dienst. Wacht niet langer. Webshop met online betaalplugin. Live binnen 10 dagen.

Ook wakker geschud door corona?

Voor sommige ondernemers kan het nu niet snel genoeg gaan. Wij helpen u langs het volledige proces bij het opzetten van jouw webwinkel of e-shop.
We creëren de ganse shopstructuur. Instelling, parametrisatie, aanmaken van categorieën en vullen op met uw producten. Dat kan zelfs voor een stuk automatisch gebeuren via import van een XL-bestand, we helpen je daarbij. De ganse procedure zoals Bestellen, Verzendingen of Afhalen, de online Betaalmodule, het Winkelkarretje, enz. worden door ons geactiveerd en geïnstalleerd. Jouw uiteindelijke klant ontvangt na aankoop een factuur met volgnummer en een bevestigingsmail.

 

Digitale strategie en organisatie

De marketing en communicatie rond de webwinkel moet ook kloppen. Anders heb je wel een e-winkel, maar zonder verkoop. Online adverteren is zeker een te bekijken mogelijkheid, maar goede metadata zijn al een goede start om organisch gevonden te worden op Google. Ook de organisatie van je webwinkel is even belangrijk. Samen bekijken we ook graag of een samenwerking met een externe voerder interessant is, of indien je zelf de pakjes kunt uitleveren. 

 

Online Marketing

  • Online marketingstrategie: vertalen van de doelstellingen, het opstellen van een digitaal marketingplan resulteert in de optimale marketingmix.
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO): optimaliseer je website voor zoekmachines, voeg correcte metadata in volgens de 'nettiquette'.
  • Adverteren via zoekmachines (SEA): je wilt jouw product of dienst werkelijk helemaal bovenaan zien in de zoekresultaten? Analyse van zoekwoorden en -termen, instellen van budget en biedstrategie. 
  • Data-analyse: Google Analytics is our friend. Analyse van data en verkeer op jouw website. 

 

Webshops voor kmo | Alle sectoren | Veel of weinig artikelen |  Met of zonder online betaalplugin

We geven alle voorrang aan het opzetten van jouw webshop.