Elke KMO een webshop

Kan zeker ook voor jouw product. Wacht niet langer. Webshop met online betaalplugin. Live binnen 10 dagen.

Ook wakker geschud door corona?

Voor sommige ondernemers kan het nu niet snel genoeg gaan. Wij helpen u langs het volledige proces bij het opzetten van jouw webwinkel of e-shop.
We creëren de ganse shopstructuur. Instelling, parametrisatie, aanmaken van categorieën en vullen op met uw producten. Dat kan zelfs voor een stuk automatisch gebeuren via import van een XL-bestand, we helpen je daarbij. De ganse procedure zoals Bestellen, Verzendingen of Afhalen, de online Betaalmodule, het Winkelkarretje, enz. worden door ons geactiveerd en geïnstalleerd. Jouw uiteindelijke klant ontvangt na aankoop een factuur met volgnummer en een bevestigingsmail.

 

Digitale strategie en organisatie

De marketing en communicatie rond de webwinkel moet ook kloppen. Anders heb je wel een e-winkel, maar zonder verkoop. Online adverteren is zeker een te bekijken mogelijkheid, maar goede metadata zijn al een goede start om organisch gevonden te worden op Google. Ook de organisatie van je webwinkel is even belangrijk. Samen bekijken we ook graag of een samenwerking met een externe voerder interessant is, of indien je zelf de pakjes kunt uitleveren. 

 

We geven alle voorrang aan het opzetten van jouw webshop.